Dit is het najaar van Play!

Komen Eten

Dé comeback van sfeer en gezelligheid! In de gloednieuwe versie van het iconische programma schuiven we mee aan tafel bij bekende protagonisten van de opmerkelijkste Play-programma's. We kijken wekelijks mee in de kookpotten van bekende Play-gezichten uit De Slimste Mens, De Tafel van Gert, Bake Off Vlaanderen, Nonkels, Celebrity MasterChef Vlaanderen en De Verhulstjes. Ze nodigen hun collega's en de kijker uit bij hun thuis en geven elkaar als vanouds punten op het eten, sfeer en gastvrijheid.

Axel in Amerika

In Axel in Amerika doorkruist Axel Daeseleire de Verenigde Staten. Van Texas over Florida tot Tennessee en New York. Axel reist met grote ogen door een land van extremen. Hij duikt onder in de religieuze gemeenschap van de Mormonen, beleeft conservatief Amerika tussen de Rednecks, belandt tussen voor- en tegenstanders van abortus en reist naar San Francisco, het kloppend hart van de LGBTQ+-gemeenschap.

Jani en James doen het zelf

Voor het allereerst in hun carrière maken boezemvrienden Jani en James samen een televisieprogramma. Ze hebben allebei een bloeiende carrière, maar stel dat ze niet in de media waren terechtgekomen? Welke andere talenten hebben beide heren nog? Met hun opvallende camper trekken ze heel Vlaanderen rond om verschillende jobs voor enkele dagen over te nemen.

Celebrity Klopjacht

Kan je als bekende Vlaming verdwijnen? 5 bekende duo’s gaan de uitdaging aan om 7 dagen lang uit de handen te blijven van een team topspeurders. Ze zijn het doelwit van een zenuwslopende Klopjacht. Hoe reageren ze wanneer er geen script en geen regisseur aan te pas komt? Verwacht je aan ongekende spanning en gedurfde ontsnappingen in het nieuwe Celebrity Klopjacht.

Stukken van Dealers

Onze Stukken van Mensen-experten zijn stuk voor stuk ook gewoon mensen, mensen die al jaren deel uitmaken van de Play-familie en naast hun job ook nog vele andere passies, interesses en hobby’s hebben. In Stukken van Dealers laten ze Vlaanderen daarom voor de eerste keer echt in hun ziel kijken.

De Zussen Coorevits

In deze podcast delen Annelien en Stephanie Coorevits naast hun DNA ook elke week dezelfde zetel. De Zussen Coorevits is een ongefilterde tête-a-tête over flirten en flabberarmen, daten en satisfyers, maar ook over co-ouderschap en intimiteit.

Vik en Gert podcast

Wat krijg je als je Vlaanderens meest bekende vader-zoon duo samenbrengt? Een gloednieuwe podcast die de alledaagse dingen van het leven met een flinke dosis humor onder de loep neemt. In de wekelijkse podcast bespreken ze de zin en onzin van het leven, grote levensvragen en grappige anekdotes.  

Achter De Schermen

Nu het nieuwe tv-seizoen stilaan de kop opsteekt, ontwaken ook Jeff en Pieterjan van Achter De Schermen uit hun medialoze zomerslaap. Samen met de fine fleur van de Vlaamse Media - Matteo Simoni, Philippe Geubels, K3 en nog veel andere mensen - werpt het duo opnieuw een eigengereide blik in de coulissen van de Vlaamse media.

VIKTOR

Welcome to the backstage life! In VIKTOR neemt Viktor Verhulst Vlaanderen de komende maanden mee voor en achter de schermen tijdens van zijn rijkgevulde zomermaanden. Zijn dj-carrière draait immers op volle toeren en zijn opleiding tot helikopterpiloot begint zijn vruchten af te werpen.

De Tafel van Gert

Gert Verhulst is binnenkort terug uit zomercongé en zet zich opnieuw aan het hoofd van zijn Tafel. Samen met een karrenvracht aan Tafelgasten en Tafelspringers werpt hij een kritische, scherpe, interessante en soms ook grappige blik op de actualiteit van de dag.

De Slimste Mens ter Wereld

Erik Van Looy bewoog opnieuw hemel en aarde om een indrukwekkende groep deelnemers van verschillende pluimage samen te brengen. Van de 34 kandidaten bevestigden onder anderen Aster Nzeyimana, Bo Van Spilbeeck, Geert Van Rampelberg, Hanne Verbruggen, Hannelore Knuts, Simon Mignolet en Xander De Rycke hun deelname.

Over De Oceaan

In het derde seizoen van Over De Oceaan stappen 6 bekende Vlamingen aan boord van het gloednieuwe zeilschip Initials BB. En dat is niet alles, want dit seizoen trotseren ze de Atlantische Oceaan onder leiding van een kersverse kapitein genaamd Sigrid. Sigrid is een echte zeenomade die vertrokken is in Nieuwpoort en solo rondtrekt op de Atlantische Oceaan en de Caraïbische zee. Dit seizoen wagen Celine Van Ouytsel, Jeroom Snelders, Riadh Bahri, Clara Cleymans, Kat Kerkhofs en Steven Van Gucht zich aan de oversteek van de imposante zoutwatervlakte.

De Verhulstjes

Later dit jaar zijn De Verhulstjes weer terug met een gloednieuw seizoen op Play4. De camera’s nemen ons opnieuw mee in het dagelijkse leven van de familie Verhulst. Het grootste deel van dit seizoen speelt zich voornamelijk af aan zee, in hun geliefde Oostduinkerke.

Ooit Vrij

Dit najaar staat ook het gevangeniswezen niet stil met een vierde seizoen van de documentairereeks Ooit Vrij. Net als in de vorige seizoenen volgt Ooit Vrij het leven achter de tralies, maar zet het programma ook samen met de gedetineerden de eerste stappen richting vrijheid. Op uitgaansvergunning of penitentiair verlof. Naar de strafuitvoeringsrechtbank.

Het Parket

In het nieuwe seizoen van Het Parket worden de deuren opengesteld van Het Parket in Leuven. Er worden verschillende magistraten gevolgd met verschillende specialiteiten: jeugd, zeden en intrafamiliaal geweld, lokale criminaliteit, politieparket,…

Bake Off Vlaanderen

10 nieuwe, ovenverse amateurbakkers stomen zich klaar voor het 8ste seizoen van Bake Off Vlaanderen. In de iconische witte Bake Off-tent zullen ze hun beste bakkunsten en creaties bovenhalen onder de warme vleugels van presentator Wim Opbrouck.

Stukken van Mensen

De experten van Stukken van Mensen zijn nog lang niet uitgekocht en uitverkocht. Integendeel. En voor het nieuwe, negende seizoen krijgen Bie Baert, Frank Van Laer, Yves Chung, Sofie Van de Velde, Carlo Bonte en Paul De Grande ook nog eens een nieuwe locatie waarin ze hun onderhandelingsskills kunnen tonen. In het Art Center Hugo Voeten komen ze oog in oog te staan met elkaar en met de verkopers van prachtige kunstwerken, indrukwekkende schilderijen, unieke meubels en straffe historische objecten.

F*ck You Very, Very Much (seizoen 2)

De ‘befkes’ are back! In het tweede seizoen van F*** You Very, Very Much treffen we de drie prettig gestoorde vriendinnen twee jaar later aan en op die tijd is er duidelijk héél wat gebeurd.

Hacked (seizoen 2)

Hacked is een online fictiereeks die het al enorm goed deed op GoPlay. De webreeks werd onder andere al bekroond als beste korte serie op Canneséries en SeriesFest Austin USA.

Wij zijn van Nienof!

Dit najaar staat Ninove centraal in een bijzondere documentaire die de unieke gemeenschap van deze levendige stad aan de Dender in de aanloop naar de aankomende gemeenteraadsverkiezingen in beeld brengt. Ninove, een stad die bekendstaat om haar rijke geschiedenis en bruisende cultuur, wordt in de reeks getoond door de ogen van haar inwoners.

True Crime Belgium

Het tweede seizoen van True Crime Belgium brengt opnieuw de meest huiveringwekkende misdaadverhalen van eigen bodem in beeld en start met de spectaculaire case ‘De DNA-Doorbraak’.